DAMES 2019

Ten aanzien van de coaching zal er tijdens het seizoen niets veranderen.  is hoofdtrainer voor Rood en Wit en zal verantwoordelijk zijn voor de zomertrainingen. Dus Enoch geeft naast de trainingen voor de heren ook de  trainingen voor de Dames.  Uiteraard zal hij daarin zo mogelijk worden bijgestaan door onze exchange speler ( zijn we nog mee bezig) en mogelijk andere coaches die zich voor het dames cricket willen inzetten. 

 

Voor 2019 zal er tevens een Technische Commissie in het leven worden geroepen waarin zitting zullen hebben : Enoch, Heather en ondergetekende.

Als jullie hieruit concluderen dat Heather wederom Captain zal zijn dan hebben jullie het bij het rechte eind. Paulien zal de rol als vice-captain vervullen en bij afwezigheid van Heather de rol van Captain op zich nemen.

 

De rol van de Technische Commissie zal nog verder worden uitgewerkt, maar zal mede afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van speelsters, van de tegenstander(s), de prestaties, de trainingsopkomst, de algemene fitheid, de inzet voor het team, etc. etc. De TC zal ook oog moeten hebben voor speelsters die om wat voor redenen dan ook minder beschikbaar zijn geweest. We zullen dus niet alleen op basis van prestaties het team voor de volgende wedstrijd samenstellen maar ook rekening houden met andere factoren. De TC zal er naar streven een ieder gelijke kansen te geven maar kan  in bepaalde situaties tot een ander besluit komen. Op deze manier hopen we binnen een paar jaar met deze groep een gooi te doen naar het landskampioenschap. Kortom ambitieus .... . 



Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder