Cricket Summerschool Rood en Wit

Bericht geplaatst op 29-06-2015

Van dinsdag 7 tot en met vrijdag 10 juli organiseren we de cricket zomerschool. Een hele week van trainen, gezelligheid en leren over cricket.

De opbouw is eenvoudig:

14.00-17.00: Training

  • Dinsdag: Nadruk op Batten
  • Woensdag: Nadruk op Bowlen
  • Donderdag: Nadruk op Fielden
  • Vrijdag: Nadruk of Captaincy en Tactiek.
  • De vorm van de trainingen is een clinic waarin de techniek en individuele coaching voorop staat. De coaches zijn de cricketvaders van Rood en Wit onder aanvoering van Hein Roelfsema. Vaders die specialist zijn in iets en die kennis graag delen met de kinderen en de andere ouders. Naast trainen dus ook heel veel praten en nadenken over cricket, daar wordt je ook beter van.

17.00-18.30: Borrel en Eten (kinderen en ouders)

  • Bij trainen hoort natuurlijk ook gezelligheid. Een drankje op het terras na en als het weer zo blijft elke avond een kippenpoot van de BBQ.

19.00-21.00: Cricket Speelfilms

      Voor kinderen en ouders maar ook voor spelers die het al gezien hebben, de klassiekers. Waar we voor gaan:

  • Dinsdag: Lagaan, over cricket als strijd tegen koloniale overheersing.
  • Woensdag: Fire in Babylon, over de opkomst van de West-Indische dominatie in de jaren 80.
  • Donderdag: Save your Legs, over op tour gaan.


Inschrijven kan door een mail te sturen naar: [email protected]. Je ontvangt dan een link voor het inschrijfformulier waar je ook per dag en apart voor het eten je aanwezigheid kan aangeven - ook als je alleen wil borrelen en eten, en geen kinderen hebt :-).
Voor vragen kun je ook bellen met Hein 0624605542. 

Organisatie: Hein Roelfsema en Lisette van Meurs Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder