Vivian Davis overleden 11 mei 2015

Bericht geplaatst op 11-05-2015

Tot ons groot verdriet is op maandag 11 mei Vivian Davis overleden na een lang ziekbed. Een aimabel en "Groot Rood en Witter". Lid van verdienste en ontvanger van de eerste uitreiking van de "Mr F.A. Davidson Memorial Cup" in 1971.

Viv was een fantastische Rood en Witter, cricketer and a true gentleman/oer-Welshman.
Lid van Verdienste en de eerste winnaar van de "Mr. F.A. Davidson Memorial Cup" in 1971.
Viv debuteerde in 1967 in het eerste met spelernummer 258 en speelde 51 wedstrijden voor het eerste. Hij was met zijn hele familie vaak langs de lijn en ook een periode manager van het eerste.
Hij was aanwezig tijdens de grootste eerste elftal foto in 2012 waarbij vrijwel het gehele Nederlands kampioensteam uit 1972 aanwezig was en in een zelfde opstelling op de foto heeft plaatsgenomen.

Voor de ALV van 10 april j.l. heb ik Viv nog gesproken, altijd positief ingesteld, hij volgde zoveel als mogelijk de verrichtingen van Rood en Wit en wenste onze vereniging weer een goed seizoen toe.
Dat gaan wij er met z'n allen van maken. Voor Viv.
Wij wensen de familie veel sterkte toe. Een uitgebreide in memoriam zal in de volgende Spriet verschijnen.

Namens het bestuur.

Huib van Walsem
Voorzitter

 Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder