Jan Domhoff sr. (84 jaar) overleden op zondag 10 maart j.l..

Bericht geplaatst op 11-03-2019

Voor mij is Jan Domhoff sr. (ondersteunend lid van Rood en Wit) met veel familieleden op het cricketveld: ‘ de Spanjaardslaanman’. Als HFC’er, werd hij in 1999 tot ere-lid benoemd. (zie https://www.konhfc.nl)


Het enthousiasme voor HFC en het steunen van je club heeft hij op mij overgebracht in vele vormen. En was daarin een voorbeeld.
Dat ik zo goed kan schreeuwen heb ik te danken aan de schreeuwbal (te winnen bij een wedstrijd van het eerste als supporter achter het goal). Deze heb ik nooit gewonnen, omdat ik Jan jr. te goed kende of zeer waarschijnlijk omdat ik alleen schreeuwde als ik dacht  dat Jan sr. keek. Hij begeleidde ons als jeugdsupporters met de koperen toeter; als best geklede man van het veld met ruitjesbloes en colbert (en een pijp volgens mij). 
Jan sr. heeft een cricketfamilie voortgebracht met Jan jr (inmiddels woensdagavondcricketer), Rutger (accommodatie werkzaamheden en woensdagavondcricket) en ook af en toe Reinier hebben wij op het veld gezien de afgelopen jaren. Ook zijn kleinzoons Coen en Teun zijn inmiddels op het cricketveld te vinden (en gelukkig niet weg te slaan)!
Hij kwam zeer regelmatig kijken naar het eerste of een van de wedstrijden waar zelfs de drie zoons samenspeelden en ook natuurlijk naar zijn kleinzoons. Was vaak aanwezig bij de Spanjaardslaanbokaal, de traditionele cricketwedstrijd tussen HFC en Rood en Wit. Altijd ge├»nteresseerd naar het wel en wee van Rood en Wit. Hij heeft de club altijd ondersteund. Wij bezorgen onze KerstSpriet via het systeem van Jan sr., namelijk via de leden zelf ipv via de post. 

Namens alle Rood en Witters wensen wij Eva, Jan, Rutger en Reinier en de families veel sterkte en vooral veel mooie herinneringen aan jullie markante vader/schoonvader/grootvader.

Huib van Walsem, 
VoorzitterSponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder