Marc Asselbergs Koninklijk onderscheiden

Bericht geplaatst op 30-04-2020

Marc Asselbergs is "Ridder in de Orde van Oranje-Nassau"

Ons Lid van Verdienste Marc Asselbergs is ter gelegenheid van Koningsdag 2020 tot ‘Ridder in de Orde van Oranje Nassau’ benoemd.

Wij feliciteren Marc van harte met deze koninklijke onderscheiding!

Marc Asselbergs debuteerde in 1967 in het eerste en speelde tot 1976 in totaal 78 wedstrijden. In die periode zat hij ook drie jaar in het bestuur. In 1995 werd hij voorzitter van Rood en Wit voor een periode van zes jaar. Omdat hij zich gedurende een langere periode speciaal had onderscheiden werd Marc in 2000 tot Lid van Verdienste van onze club benoemd.

Naast zijn inzet op cricket- en bestuursvlak voor Rood en Wit is Marc ook nog voorzitter van CTC de Flamingo’s en van de KNCB geweest. Van de KNCB is hij erelid. Tel daarbij op zijn werk voor organisaties in oogzorg en optiek en het wekt geen verbazing dat het de Koning heeft behaagd om hem tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau te benoemen.

Mede namens alle leden van Rood en Wit feliciteren wij Marc met deze onderscheiding.

Het Bestuur.Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder