Mariëtte Vogelaar overleden

Bericht geplaatst op 12-06-2020

Tot onze grote schrik ontvingen wij vandaag het verdrietige bericht dat Mariëtte Vogelaar op 9 juni te Bilthoven is overleden. Mariëtte was al op jonge leeftijd een vaste bezoekster op de Spanjaardslaan en liet geen kans voorbij gaan om aan de zijde van Jaap steevast de borrel na afloop van de cricketwedstrijden te bezoeken.

 

Een prachtige, vrolijke verschijning, altijd uitbundig gekleed met in het oog springende grote hoeden, opvallende kettingen en standaard altijd een goed humeur. Steun en toeverlaat van echtgenoot en Veteranen Tour regelaar Jaap Vogelaar. Wij wisten natuurlijk wel beter. Mariëtte was de grote motor en regelaar achter de veteranen trip in 2017 en 2019 naar Engeland. Buiten Rood en Wit was zij bijzonder actief in de bridgewereld. Als speelster, maar zeker ook als vrijwilligsters en bestuurder. Rood en Wit en de veteranen in het bijzonder zullen haar gezelligheid node moeten missen. Haar aanwezigheid op onze accommodatie bracht immer een extra sprankeltje. Vanaf deze plaats wensen wij Harold en Jaap veel sterkte met het verlies van een markante moeder en echtgenote. Moge zij rusten in vrede.

 

Jaap en Mariette 2019  

 Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder