Ouder kind toernooi 2014

Hieronder het beeldverslag van het ouder kind toernooi van zaterdag 16 augustus!

Voor de Appletjes: klik op deze link

 

scholencricket 2013

Wat was het mooi weer en wat hadden de kinderen een pret! Hieronder het beeldverslag van een mooie dag.

 

Jubileumdiner 2011

diversen 2011

Langs de velden

Het was weer een drukke dag, zondag, 17 juli 2011 om precies te zijn, op de velden bij Rood en Wit. De Petjes speelden hun laatste, inmiddels traditionele, taarten wedstrijd.  De U9/U10 combinatie speelde een gelegenheidswedstrijd tegen de U9 van Salland, en Dames 1 speelden een 20/20 tegen VRA.

Zoveel te zien die dag,... maar gelukkig hebben we de foto's nog! Heel veel foto's, gemaakt door Patricia, moeder van Eline (U9) en Minouck (de Petjes).

Klik snel op de pijl voor het volledige beeldverslag, neem ff de tijd want het zijn er nogal wat! Als je klikt op het vakje rechtsonder met de pijlen dan vult de dia-show het hele scherm van je computer.

Veel kijkplezier!

 

Openingsdag jeugd 2014

Weekend, zonnetje, spelletje cricket. Wat wil je nog meer?
Bekijk hieronder de foto's van een mooie openingsdag van het seizoen voor de jeugd. Als je op de foto klikt en dan op de pijltjes rechtsonder zie je de foto's mooi groot op je scherm.

Heb je een apple apparaat, klik dan op deze link.

 

Petjes 2011

Foto's petjes 2011

R & W reunie 1ste spelers - mei 2012

 

 Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder