U10 Tegen Quick

We moesten zaterdagochtend tegen Quick spelen , thuis. Het was lekker weer en we speelde op het kunstgras waar de bal hoger stuitert dan normaal gras.

We hadden de toss gewonnen en we gingen Bowlen. Bink ging als eerst bowlen , daarna Lucas die een vroege wicket pakten zijn eerste over. En in zijn tweede over ook een wicket pakte. We hadden goed gebowld en we stopten Quick van heel veel runs maken. Ties en ik hadden allebei een wicket in onze tweede over , waardoor Quick 85 runs had , min 12 (4 Wickets) waardoor Quick er 73 had. Kars en Teun gingen als eerst batten , Kars had er 6 en Teun 21 waardoor we een goede start hadden. Iedereen had goed gebat , Job had er 17 , Ties had er 19 met een zesje, ik had er 20 , Lucas had er 17 en Bink had er 31 met twee zesjes!!
Wij hadden 132 , min 6 is 126 runs.
Dus we hadden gewonnen!
Jack KitchinerSponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder