De PETJES, zon en mooi cricket

Ook afgelopen weekend was het weer zo ver dat de petjes weer van de partij waren. En waarom ook niet op hoofdveld, want er is toch niet leuker dan op het grooooote Helikopterveld met je leeftijdsgenoten te cricketen.

Hoi Petjes!

Afgelopen zaterdag was het 1 juni en nog steeds bitter koud...! Daarom alleen al een groot compliment aan jullie dat jullie er gewoon waren! Met 16 in totaal.

Petjes

Afgelopen zaterdag was het de 2e keer dit seizoen dat de Petjes gingen cricketen. De 1e keer was een wat stroef begin door de vakantie, maar deze keer was de opkomst geweldig!


Sponsors

Mededelingen

PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

KNCB magazine CricketNL
Bekijk het nieuwste magazine van de cricketbond: CricketNL

CricketNL verschijnt wekelijks in het seizoen! Daarbuiten tweewekelijks. Lees verder