ALV weer ouderwets gezellig en chaotisch met mooie waardering voor vrijwilligers 2017!

Bericht geplaatst op 07-04-2018

Nieuwe hoofdsponsor: Hans Kluit. Uitreiking van de F.A. Davidson Memorial Cup voor de harde kern van 'de verhuizers': Rutger Domhoff, Gerard de Graaff en Hans Kluit. Uitreiking van de Nelson Trophy voor Jelte van de Leij, voor zijn cricketprestaties (o.a. most promising player Flamingo toernooi), jeugdtrainingsactiviteiten en behulpzaamheid! Uitreiking van de Ladies Trophy voor het begeleidende team, het technisch hart van het dames team: Farie Sardha en Hans Eric Parée.


Sponsors

Mededelingen

PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

KNCB magazine CricketNL
Bekijk het nieuwste magazine van de cricketbond: CricketNL

CricketNL verschijnt wekelijks in het seizoen! Daarbuiten tweewekelijks. Lees verder