FFop in en tegen IJsland

Bericht geplaatst op 25-07-2011

Robert Kottman met hattrick en nog veel meer........

FFoP in IJsland

De Nederlandse ‘Fellowship of Fairly Odd Places’ heeft in 2011 weer op een aparte plek een cricketwedstrijd gespeeld. Dit keer was op 9 juli in het Miklatun Park in Reykjavik het nationale team van IJsland de tegenstander.

 

De FFoP verloor weliswaar, maar Robert Kottman (R&W) smaakte het genoegen een hattrick te nemen; en dat nog wel precies een week voordat hij 50 werd!

Het Miklatun Park is de enige plek in IJsland waar je bomen vindt. Het was die dag voor het eerst na 5 (!) maanden mooi weer. De dagen ervoor kwam het nog met bakken uit de lucht. De FFoP arriveerde, de lucht werd strakblauw en er was geen wind. Het was ook voor IJslandse begrippen lekker warm: 20 C. Het is voor de FFOP C.C. altijd erg spannend of ze tijdens hun enige match per jaar goed weer hebben, maar kennelijk dwingen ze dit door onvermoede krachten telkens af. Ook tijdens hun wedstrijden in voorgaande jaren (onbewoond eiland ....., Vaticaanstad......) was het telkens goed weer. Voor enkele spelers zou het ook wel erg sneu zijn geweest als het had geregend, aangezien er één speciaal uit Indonesië was overgekomen, een ander uit Zürich.

Kijk voor een verslag van deze cricketwedstrijd klik hier
 Sponsors

Mededelingen

PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

KNCB magazine CricketNL
Bekijk het nieuwste magazine van de cricketbond: CricketNL

CricketNL verschijnt wekelijks in het seizoen! Daarbuiten tweewekelijks. Lees verder