Marije de Wijs Lid van Verdienste !!!!!

Bericht geplaatst op 30-05-2011

Tijdens de buitengewoon aangename ALV is Marije de Wijs door de voorzitter in de bloemetjes gezet en....

"heeft Het Bestuur besloten je voor te dragen tot lid van verdienste. Ik vraag hierbij instemming van de ledenvergadering Marije te benoemen tot lid van verdienste". Met een daverend en derhalve instemmend applaus nam de enigszins beduuste Marije de ovatie in ontvangst.

"Marije heeft 20 jaar als scoorster gefungeerd voor het 1e XI. Dat opzich is al een prestatie van formaat maar daarnaast regelde je het vervoer, zorgde je voor de ontvangst van de umpires, voor de wedstrijdformulieren, hield de statistieken bij voor de captain en de coach, zorgde voor een uitgebreide info voor de rencent van het HD" somde voorzitter Michel Derckx haar vele 'nevenactiviteiten' op.  "Dit alles vinden wij een prestatie van formaat. Je hebt een uniek commitment naar de club getoond en daarmee ben je een voorbeeld voor velen."

 Sponsors

Mededelingen

PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

KNCB magazine CricketNL
Bekijk het nieuwste magazine van de cricketbond: CricketNL

CricketNL verschijnt wekelijks in het seizoen! Daarbuiten tweewekelijks. Lees verder