CRICKETFESTIJN MINI'S EEN GROOT SUCCES

Bericht geplaatst op 17-05-2013

Afgelopen woensdagmiddag hebben jullie met zo'n 50 jongens (en een paar meiden) geweldig gecricket. Er was een parcours uitgezet door Jason. Sommige van jullie kenden Jason nog van het scholencricket, en het laatste half uur hebben we een cricketwedstrijd gespeeld.

Mooie vangballen, harde slagen en de wicketkeepers deden het zeer adequaat.
Na afloop hebben we jullie uitgenodigd om a.s. zaterdagochtend (over drie nachtjes) weer te komen cricketen.
Er is dan een Petjesinstuif om 9.30 (9.15 aanwezig) tot 11 uur. Petjes zijn bij Rood en Wit wat bij HFC de Mini's zijn. Snelle, sportieve, coole kinderen die houden van rennen en een bal.

Zo kunnen jullie zien hoe het er elke zaterdagochtend op Rood en Wit aan toegaat nu het voetbalseizoen gestopt is.

Vanaf volgende week woensdag zijn jullie ook welkom voor een proefles van 15-16 uur door Jaap Dickmann en Peter Younghusband.

Omdat we graag willen weten hoeveel kinderen er komen aanstaande zaterdagochtend graag even een mailtje naar onderstaand email-adres als je komt.
Bedankt voor de heerlijk middag, wij van Rood en Wit hebben genoten van jullie enthousiasme. Volgende week zijn de F-jes aan de beurt, ben benieuwd of ze ook zo goed zijn als jullie!


Hartelijke groeten,


Namens Rood en Wit
Jason Yip, Heather Siegers, Klaas van Noortwijk, Gerard de Graaff, Geeske Marcusse en Femke de Vries

 

AANMELDINGEN GRAAG MAILEN AAN:


femdevries@me.com


T: 06-42087191 Haarlem NH
 Sponsors

Mededelingen

PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

KNCB magazine CricketNL
Bekijk het nieuwste magazine van de cricketbond: CricketNL

CricketNL verschijnt wekelijks in het seizoen! Daarbuiten tweewekelijks. Lees verder