"Hofnar" Aryan v.d. Leij: lid van verdienste

Bericht geplaatst op 20-04-2013

In een gloedvol betoog van voorzitter Michel Derkx, waarin hij de historische figuur van hofnar naar het heden trok. Aryan wordt geroemd om zijn creatieve uitingen, in zowel diverse jubileumboeken als om zijn vele cabaretliedjes en sketches, die hij in de afgelopen jubilea van en voor Rood en Wit heeft geschreven. Ook als coach van diverse cricketteams heeft hij intensief zijn krachten gegeven om de jeugd het fraaie spel te leren spelen in als zijn facetten. Een luid en hiermee een instemmend applaus van de ledenvergadering bevestigde het voorstel van het bestuur om Aryan te benoemen tot Lid van verdienste van Rood en Wit. HULDE!!!


Sponsors

Mededelingen

PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

KNCB magazine CricketNL
Bekijk het nieuwste magazine van de cricketbond: CricketNL

CricketNL verschijnt wekelijks in het seizoen! Daarbuiten tweewekelijks. Lees verder