Pim van Liemt sr. 2 maart j.l. overleden

Bericht geplaatst op 04-03-2015

Als cricketer bij Rood & Wit heeft hij 82 wedstrijden in het Eerste gespeeld en is hij in de jaren ’90 voorzitter geweest. Bij de Koninklijke HFC heeft hij het tot het Tweede elftal geschopt.

Nadat hij gestopt was als cricketer heeft hij tot een half jaar terug nog getennist bij de HLTC. Vanwege zijn voorzitterschap van de jubileumcommissie voor het 100-jarig Eeuwfeest van de HLTC in 1985 is hij tot Lid van Verdienste benoemd. Met recht: een geboren en getogen Spanjaardslaanman.

 Sponsors

Mededelingen

PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

KNCB magazine CricketNL
Bekijk het nieuwste magazine van de cricketbond: CricketNL

CricketNL verschijnt wekelijks in het seizoen! Daarbuiten tweewekelijks. Lees verder