Robert Ligtenstein benoemd tot ERELID Rood en Wit !!!!

Bericht geplaatst op 13-04-2015

Op de ALV van vrijdag 10 april is, wegens bijzondere verdienste voor Rood en Wit , Robert Ligtenstein, tijdens een zeer goed bezochte en gezellige Algemene Ledenvergadering (10 april j.l.) met overtuigende instemming van de Vergadering, benoemd tot ere-lid.

Hij is daarmee ons jongste ere-lid, naast onze ere-leden Chris van Schouwenburg, Henny Wijkhuizen en Erik van Muiswinkel.

Robert is tevens feestelijk toegesproken  door zijn voormalige voorzitters Marc Asselbergs (periode met Robert in het bestuur 1999-2000), Paul van Meekeren 2001-2004, Michel Derckx 2005 – 2013 en namens de trainers door Jarrod Englefield.

Terwijl Robert liever op de achtergrond blijft en hij (als huidig bestuurslid) volledig verrast werd, was dit een mooie en natuurlijk zeer verdiende benoeming, waarbij veel oude herinneringen naar boven zijn gekomen over zijn geweldige persoonlijkheid en veelzijdige werkzaamheden voor R&W tijdens zijn 17 jaar bestuurswerkzaamheden (tot nu toe;-) op crickettechnisch en bestuurlijk vlak. Dit na zijn actieve cricketcarriere, waarbij hij in 1968 in R&W 1 debuteerde met spelernummer 260 (31 jaar na het debuut van zijn vader Piet Ligtenstein in 1937 met spelernummer 176).

Robert, nogmaals, namens alle Rood en Witters, van harte gefeliciteerd!

Huib van Walsem

Voorzitter

foto: vlnr Marc Asselbergs, Michel Derckx, ere-lid Robert Ligtenstein, Paul van Meekeren, Huib van Walsem.Sponsors

Mededelingen

PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

KNCB magazine CricketNL
Bekijk het nieuwste magazine van de cricketbond: CricketNL

CricketNL verschijnt wekelijks in het seizoen! Daarbuiten tweewekelijks. Lees verder