Volg Heather Siegers en het Nederlands Dames XI in het WK T20 kwalificatietoernooi in Thailand!

Bericht geplaatst op 25-11-2015

De laatste oefenwedstrijd had zij 27 runs en 2 wickets. http://www.cricketeurope4.net/LIVE/CHANNELS/10/live.shtml Volg de wedstrijd 28 nov Ireland-Ned XI dames op http://www.espncricinfo.com/icc-womens-world-twenty20-qualfier-2015-16/content/series/881711.html of via http://www.cricketeurope4.net Ook stond zij in het Haarlems Dagblad op 21 november: Een indrukwekkend artikel, ook te koop op HD online; HAARLEM - Heather Siegers is een groot crickettalent. Want ga maar na. Vier maanden na een pittige operatie zit de Haarlemse weer op zo’n tachtig procent van haar kunnen. Als je dan wordt geselecteerd voor het Nederlandse vrouwenteam, dat eind deze maand kwalificatie wil afdwingen voor het WK Twenty20, dan moet je over de nodige aangeboren kwaliteiten beschikken.(Bron HD/ Rob Spierenburg)


Sponsors

Mededelingen

PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

KNCB magazine CricketNL
Bekijk het nieuwste magazine van de cricketbond: CricketNL

CricketNL verschijnt wekelijks in het seizoen! Daarbuiten tweewekelijks. Lees verder