zaterdag 30 mei Bloemendaal1- R&W1 : Haarlems Dagblad Beker in ere hersteld!

Bericht geplaatst op 29-05-2015

De HD cup is zoek geraakt sinds 1990, en diepgravend onderzoek bij Bloemendaal als wel Rood en Wit heeft (nog) niets opgeleverd. Geïnspireerd door het Lustrum van Bloemendaal 105 jaar en het komende Lustrum van R&W 135 jaar (2016) van beide verenigingen hebben de gezamenlijke voorzitters aan de redacteur van het Haarlems Dagblad gevraagd om deze cup weer in ere te herstellen. De nieuwe HD Cup zal aanstaande zaterdag uitgereikt zal worden. Wedstrijden tussen Rood en Wit - Bloemendaal op alle niveaus, zijn en blijven Kennemerland cricket klassiekers!

Beste Ereleden, Leden van Verdienste, Oud Bestuursleden en Donateurs,
 
Aanstaande Zaterdag 30 Mei speelt het Eerste uit tegen Bloemendaal.
Wij nodigen iedereen uit op het Bloemendaal-terras om getuige te zijn van deze derby en aansluitend de uitreiking van de HD Cup.
Mocht U een eenvoudige lunch willen gebruiken, dan kunt U zich aanmelden via secretaris@ccbloemendaal.nl
Graag zien wij de Rood en Witters (in groten getale naast Bloemendaal) op Cricket Club Bloemendaal.
 
Met sportieve cricket groet en veel plezier!

H.C.C. Rood en Wit en Bloemendaal C.C.

 Sponsors

Mededelingen

PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

KNCB magazine CricketNL
Bekijk het nieuwste magazine van de cricketbond: CricketNL

CricketNL verschijnt wekelijks in het seizoen! Daarbuiten tweewekelijks. Lees verder