Het seizoen komt eraan - er is heel veel hulp nodig! Voor opbouw, jeugd, bar en sponsoring!

Bericht geplaatst op 19-04-2017

Wat te doen: je kan je nu direct melden zie e-mailadressen. Vrijwilligers die helpen opbouwen - Rutger Domhoff domhoff@xs4all.nl> Helpen bij jeugdwerving en organisatie -Lisette Van Meurs lvmmail@xs4all.nl> Helpen met de barorganisatie - Herman Vernout h.vernout@upcmail.nl> Helpen met sponsoring, clinics, ballenaktie - Diederik Parlevliet dparlevliet@me.com>

Paul Van Meekeren jr. (9 wickets) destroys Worcestershire!

Bericht geplaatst op 13-04-2017

Voor een uitgebreide informatie lees hier:

Veel hulp nodig van senioren voor de Koningspelen op Vrijdag 21 april. Van 08:00 tot 13:00 uur.

Bericht geplaatst op 04-04-2017

Meer dan 500 scholieren zullen gedurende deze dag met het cricketspel in aanraking komen. We hebben ook oudere leden nodig om te helpen svp. Het is een vrijdag dus youngsters zitten op school en veel ouders op het werk.

Algemene Ledenvergadering op vrijdag 12 mei om 20:00 uur aanvang! Zaterdag 13 mei officiele opening complex

Bericht geplaatst op 07-03-2017

met o.a. de wedstrijd Rood en Wit 1- Bloemendaal 1.
PS Dit Is een nieuwe ALV datum ipv eerder besproken datum van 21 april. Excuus.

Opslagcontainers geplaatst op Eindenhout

Bericht geplaatst op 06-02-2017

Onze opslagschuur en binnenruimte van de Spanjaardslaan konden we niet meeverhuizen, dus staan er nu op ons nieuwe sportpark Eindenhout twee ruime containers van 6 meter lengte naast elkaar waar we onze cricketspullen in kunnen bewaren.

Supergezellige en geslaagde Nieuwjaarsborrel & Algemene Leden Vergadering op vrijdag 20 januari 2017 in het clubhuis op Eindenhout.

Bericht geplaatst op 13-01-2017

Met net meer dan 50 man hebben wij een prachtige avond gehad op THB in een sfeer die voelde als in een Engels clubhuisje. Maar dat kan met nog veel meer mensen. Er waren 15 afmeldingen, maar we misten nogal wat spelers! Komende periode zal iedereen zoveel mogelijk worden benaderd om te helpen met ledenwerving en verhuizing. To be continued. Seizoen 2017 is begonnen. Happy New Year!

Nieuwjaarsborrel & Algemene Leden Vergadering op vrijdag 20 januari 2017 om 20.00 uur in het clubhuis op Eindenhout.

Bericht geplaatst op 15-12-2016

Nieuw bezoekadres : Wagenweg 240, 2012 NP Haarlem Parkeren bij de ingang van de tennisbaan/ Lyceum Sancta Maria. En 250 stappen lopen naar de club. Indien u minder mobiel bent kunt u worden afgezet bij het clubhuis en zetten we de auto op de parkeerplaats. Valetparking on the spot.

Paul Haverkamp Begemann overleden.

Bericht geplaatst op 06-01-2017

Op 4 januari j.l. is op 89 jarige leeftijd Paul Haverkamp Begemann overleden. Hij was een trouw supporter en ondersteunend lid van Rood en Wit en bij vele wedstrijden van het eerste en ook jeugd langs de lijn te vinden. Vaak ook met rood en witte kleuren verwerkt in zijn kleding. Hij was altijd zeer geïnteresseerd in de ontwikkelingen van Rood en Wit en veldenproblematiek hield hem ook bezig als ere-lid van HFC. Een uitvoerig in memoriam van een bijzondere Spanjaardslaansman kunt u lezen via https://www.konhfc.nl/index.php?page=4352&sid=1 Wij zullen hem deze zomer moeten missen langs de lijn. Wij wensen de familie veel sterkte met dit verlies. Namens het bestuur, Huib van Walsem Voorzitter


Sponsors

Mededelingen

PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

KNCB magazine CricketNL
Bekijk het nieuwste magazine van de cricketbond: CricketNL

CricketNL verschijnt wekelijks in het seizoen! Daarbuiten tweewekelijks. Lees verder