Eindenhout veld under construction - maar er wordt gewoon gecricket.

Bericht geplaatst op 18-05-2018

Op de velden wordt hard gewerkt door de gemeente/SRO en derden om het tweede cricketveld per 2019 klaar te maken (nu wordt het veld ge-egaliseerd). De aanleg van de beregeningsinstallatie zorgt voor enige overlast op het hoofdveld, maar er wordt alles aan gedaan om dit te minimaliseren! De kooi is weer in haar steigers, maar er is veel hulp nodig om te pitches te rollen en de klus af te maken. Kom helpen!


Sponsors

Mededelingen

PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

KNCB magazine CricketNL
Bekijk het nieuwste magazine van de cricketbond: CricketNL

CricketNL verschijnt wekelijks in het seizoen! Daarbuiten tweewekelijks. Lees verder