Mooi clubweekend met dramatische wedstrijd van ons Keurteam....

Bericht geplaatst op 11-07-2016

Het begon zo mooi op vrijdagavond: de T20 tegen Bloemendaal werd afgetekend gewonnen. Daarna ging het op zondag tegen VVV, een echte ouderwetse vierpuntenwedstrijd, echter volledig mis: een nederlaag met meer dan vijftig runs! Gevolg: afgezakt naar de gedeelde derde plaats, met wedstrijden tegen achtereenvolgens de nummer twee en de nummer één nog voor de boeg! Eerst maar eens zorgen bij de beste vier te komen, dan zien we wel waar het promotieschip strandt... Hieronder de scoresheets van de wedstrijden, de standen van de gewone en de T20-competitie en het verslag van Rob Spierenburg van het Haarlems Dagblad.

 Sponsors

Mededelingen

PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

KNCB magazine CricketNL
Bekijk het nieuwste magazine van de cricketbond: CricketNL

CricketNL verschijnt wekelijks in het seizoen! Daarbuiten tweewekelijks. Lees verder