SLOTDAG 2018 mooi einde seizoen! Lees verder.

Bericht geplaatst op 11-08-2018

Zondag was een drukke dag op R&W. Het clubhuis tot in de kleine uurtjes gevuld met senioren uit alle elftallen, de dames en onze trouwe supporters. De laatste wedstrijd op het Helikopterveld, tussen zami's en zomi's was spannend (14 runs voor de laatste over).

De laatste runs op dit prachtige cricketveld zijn geslagen door Tarick Weber. Op het hoofdveld wonnen de Flamingo's van R&W en er werd geborreld, gedineerd en gespeecht. Een en al gezelligheid, met een Rood en Wit slotwoord door de voorzitter. Waarin de gebeurtenisen en alle teams de revue zijn gepasseerd en alle vrijwilligers bedankt (al dan niet met bloemen en/of stickers). 

Player of the Year is Ben Thornton (R&W1) geworden en hij kreeg de beker uitgereikt namens de ere-leden door Henny Wijkhuizen. 

Maar cricket is een ook een teamsport. Een niet officiƫle benoeming had kunnen zijn : het team van het jaar 2018! Die zou gaan naar de petjes, die zowel op zondag als op woensdag stralen op het cricketveld. Met na afloop ijsjes vangen. Dank aan de begeleiders en motoren, Erik van Muiswinkel, Linda de Boer, Patient Charumbira en Marike Dickmann (die het openingsevement op HFC coordineerde).

Prachtige avond om mee af te sluiten. De maandag hebben Hans K, Gerard de G, Rutger D, John W, Aryan vdL en Huib vW de club winterklaar gemaakt. Werkelijk waar alles is opgeruimd (en er is weggegooid), veld 5 is ontmanteld, SRO heeft de pitch daar al verwijderd en het hoofdveld al omgeploegd. De containers zitten georganiseerd vol. De welverdiende lunch vond plaats op de pitch.

Seizoen 2019 komt er aan. De wintertrainingen worden georganiseerd. De Slotspriet wordt samengesteld. Tip: ga nu schrijven en stuur statistieken en foto's mee.
We gaan ook de evenmenten nu al en beter en anders voorbereiden. 

Alvast een fijne winter.

Namens het bestuur.

Huib van Walsem

 

 

 

 

 

 Sponsors

Mededelingen

PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

KNCB magazine CricketNL
Bekijk het nieuwste magazine van de cricketbond: CricketNL

CricketNL verschijnt wekelijks in het seizoen! Daarbuiten tweewekelijks. Lees verder