SLOTDAG 2018 op zaterdag 25 augustus

Bericht geplaatst op 11-08-2018

Programma: Cricket: Vanaf 13:30 De Zami's spelen tegen het Derde en de Veteranen spelen tegen Quick N. Jeugd: cricketen, ijsjes vangen, stumpdraaien etc. door en met ouders. Borrel vanaf 16:00 uur, borrelhappen te bestellen aan de bar en maar ook BYHMFTSTOEDIVDC (Bring Your Home Made Food To Sell To Others, en de inkomsten gaan naar de club). 18:00 Slotdagspeech namens het bestuur met speciale dankwoorden voor teams en genummerde caps uitreikingen R&W1 heren debutanten.

LET OP: Slotdag 2018 is op zaterdag 25 augustus

Programma: 

Cricket: Vanaf 13:30 De Zami’s spelen tegen het derde en de veteranen spelen tegen Quick N.

Jeugd: cricketen, ijsjes vangen, stumpdraaien etc. door en met ouders.

Borrel vanaf 16:00 uur, borrelhappen te bestellen aan de bar en maar ook BYHMFTSTOEDIVDC (Bring Your Home Made Food To Sell To Others, en de inkomsten gaan naar de club).

18:00 Slotdagspeech namens het bestuur met speciale dankwoorden voor teams en genummerde caps uitreikingen R&W1 heren debutanten.Sponsors

Mededelingen

PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

KNCB magazine CricketNL
Bekijk het nieuwste magazine van de cricketbond: CricketNL

CricketNL verschijnt wekelijks in het seizoen! Daarbuiten tweewekelijks. Lees verder