Even voorstellen .....!!

 A friend made in cricket is a friend for ever

Hartelijk welkom op de website van de Haarlemse Cricket Club "Rood en Wit". We hopen dat jullie een sportieve en gezellige tijd tegemoet gaan op Rood en Wit. Cricket is een bijzondere sport en kent soms wedstrijden die lang kunnen duren. Dat vergt meer begeleiding van de coaches en ook meer hulp van de ouders. Zo zijn de uitwedstrijden soms net even verder dan een voetbal- of hockeywedstrijd, er wordt samen met de tegenstander geluncht, de score wordt "bal voor bal" bijgehouden, en we zorgen er met elkaar voor dat de bar het hele weekend bemand wordt. Daarbij is de hulp van ouders onontbeerlijk. Maar het leuke daarvan is ook dat je elkaar beter leert kennen. Engelsen zeggen niet voor niets: a friend made in cricket is a friend forever. Daarom is op Rood en Wit niet alleen een jeugdspeler lid van onze vereniging, maar is de hele familie welkom. Om jullie een beetje wegwijs op Rood en Wit te maken, staat hier allerlei informatie over oa bardiensten, de taak van teamcoaches en teamouders, en de routebeschrijvingen naar andere verenigingen. In het wekelijkse clubblad "De Spriet" staan ook de actuele telefoonnummers vermeld. Mochten jullie desondanks nog vragen hebben, bel of mail ons gerust. En anders zijn we meestal wel in het weekend op de club te vinden. We helpen jullie graag om je gauw thuis te voelen op Rood en Wit.
Tot ziens langs de cricketvelden aan de Wagenweg 240 bij de sportvelden op Eindehout. Via het koepeltje in het park komt u bij het prachtige cricketveld en clubhuis.  


 

 Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder