Uitslag tekenwedstrijd

Bericht geplaatst op 21-03-2010

Lieve kinderen van Rood en Wit,
Weten jullie nog dat ik een tekenwedstrijd in de Slotspriet had uitgeschreven?
Daar heb ik niet zo heel veel reacties op gehad, dat vond ik wel een beetje jammer.
Maar ik heb wel drie HELE MOOIE tekeningen gekregen!
Robin Gruter is de winnaar geworden, hij heeft zijn prijs intussen gekregen.
De twee andere prijswinnaars zijn Ties Bieren en Thijs Dickmann. Zij krijgen hun prijs nog. Hieronder zie je wat de drie heren (hé, meiden, waar bleven jullie?) hebben gemaakt. Ik vond de tekeningen zo mooi dat ik er wel ansichtkaarten van wil laten maken. Maar er moeten vier kaarten in een pakje! Voor de rekenaars onder ons: ik heb dus nog 1 tekening nodig! Wie wil er met zijn tekening op een ansichtkaart? Da’s ook wel een beetje een prijs! Dus zoek papier en je mooiste stiften en ga snel aan de slag. Met lekker veel kleur, da’s mooi op een kaart. Ik ben benieuwd. Succes!
Paulien

Bekijk de winnende tekeningen!

 Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder