Robert Kottman in WISDEN!!!!

Bericht geplaatst op 21-12-2013

Met zijn hattrick in 2011 in en tegen IJsland heeft Robert Kottman de "cricketbijbel" gehaald. Met Michel Bakker, Huib van Walsem en Erik Bouwmeester, die al in eerdere edities hun naam zagen prijken in Te Wisden, een gegeven om APETROTS op te zijn. FFOP C.C. kreeg in de afgelopen jaren al 3x eerder een vermelding in HET BOEK......

Heather Siegers wint Anneke Weidema-beker!!!

Bericht geplaatst op 17-12-2013

Het bestuur van de KNCB heeft ons jeugdlid Heather Siegers beloond voor haar prachtige prestaties in het afgelopen seizoen

Nieuwsbrief speciaal voor coaches

Bericht geplaatst op 30-10-2013

Van de KNCB ontvingen we een nieuwsbrief voor coaches. Er staan onder ander een aantal aardige links in waarmee cricketers naar crickettechnieken kunnen kijken. Ook interessant voor niet-coaches!

CRICKET KOOIEN WINTERKLAAR...........

Bericht geplaatst op 06-10-2013

VELE HANDEN MAKEN ZWAAR WERK LICHT......DUS KOM EEN UURTJE HELPEN OP ZATERDAG 19 oktober a.s.

FFOP cc succesvol op en tegen Madeira

Bericht geplaatst op 02-09-2013

Dit reizend cricketgezelschap heeft, na eerdere optredens in o.a. Baarle-Nassau, Vaticaanstad, IJsland en Andorra, haar vleugels uitgeslagen naar Madeira. Met een overwinning en heel veel plezier werd weer voet op Nederlandse bodem gezet.......

ZILVER voor U-12 en GOUD voor Shabaz 125 not out

Bericht geplaatst op 01-09-2013

Op de laatste cricketdag van het seizoen 2013 wisten de mannen van U-12 de Landelijke Finale te bereiken!! Grote Klasse.

Rood en Wit U14 vierde op het Flamingo Aspiranten Toernooi

Bericht geplaatst op 27-08-2013

Het Flamingo Aspirantentoernooi, gehouden op ACC, werd afgelopen donderdag 22 augustus een prooi voor het bezoekende Gingins CC, een touringteam uit de omgeving van Genève in Zwitserland bestaande uit kinderen van overwegend Engelse expats.

Sponsorcontract getekend met Spraybest Europe BV-directeur Robert Kottman

Bericht geplaatst op 15-07-2013

Afgelopen vrijdagavond is een belangrijke stap gezet: in financiele zin althans. Directeur/eigenaar en ras Rood en Witter Robert Kottman (lid van verdienste) en Michel Derckx (voorzitter) en Maarten Meijer (penningmeester) hebben hun handtekeningen gezet onder een voor Rood en Wit belangrijk sponsorcontract met Spraybest Europe BV.

Fellowship Of Fairly Odd Places Cricket Club

Bericht geplaatst op 09-07-2013

......Wat halen die cricketgekken van FFOP CC dit jaar weer uit?.......

TOP: Coaching clinics voor de Jeugd van Rood en Wit

Bericht geplaatst op 01-07-2013

Met de start van de zomervakantie, zullen de reguliere jeugdtrainingen stoppen. MAAR.......

Hein Winter overleden

Bericht geplaatst op 28-06-2013

On bereikte het trieste nieuws dat op 26 juni 2013 Hein Winter op 85 jarige leeftijd is overleden

Jeugdmotoren:

Bericht geplaatst op 24-05-2013

Aan de jeugdleden de spontane oproep om zaterdag 25 mei R&W-VOC in rood en witte kleren, met ratels, fluitjes, blikjes en alles wat kabaal maakt naar het veld te komen en het eerste te steunen.

CRICKETFESTIJN MINI'S EEN GROOT SUCCES

Bericht geplaatst op 17-05-2013

Afgelopen woensdagmiddag hebben jullie met zo'n 50 jongens (en een paar meiden) geweldig gecricket. Er was een parcours uitgezet door Jason. Sommige van jullie kenden Jason nog van het scholencricket, en het laatste half uur hebben we een cricketwedstrijd gespeeld.

Huib van Walsem in 150e editie WISDEN !!!!!

Bericht geplaatst op 08-05-2013

Wat nog maar weinig Rood en Witters is gelukt..... een vermelding in de Wisden, cricketbijbel bij uitstek, heeft Huib voorelkaar gekregen.......

Jeugdinformatieavond voor alle ouders/verzorgers van onze R&W jeugd

Bericht geplaatst op 02-05-2013

Vrijdag 3 mei na de training is de presentatie van de trainers aan R&W. Het doel van deze avond is om enerzijds kennis te maken

Foto's van het scholencricket

Bericht geplaatst op 21-04-2013

Er zijn veel foto's gemaakt op deze gezellige dag. U kunt ze op de site bekijken.

"Hofnar" Aryan v.d. Leij: lid van verdienste

Bericht geplaatst op 20-04-2013

In een gloedvol betoog van voorzitter Michel Derkx, waarin hij de historische figuur van hofnar naar het heden trok. Aryan wordt geroemd om zijn creatieve uitingen, in zowel diverse jubileumboeken als om zijn vele cabaretliedjes en sketches, die hij in de afgelopen jubilea van en voor Rood en Wit heeft geschreven. Ook als coach van diverse cricketteams heeft hij intensief zijn krachten gegeven om de jeugd het fraaie spel te leren spelen in als zijn facetten. Een luid en hiermee een instemmend applaus van de ledenvergadering bevestigde het voorstel van het bestuur om Aryan te benoemen tot Lid van verdienste van Rood en Wit. HULDE!!!

Aanmelden voor een proeftraining na het scholentournooi?

Bericht geplaatst op 19-04-2013

Na het scholentournooi en de cricketlessen van Jason Yip ben je van harte welkom om drie keer mee te komen trainen op woensdagmiddag!

U16 en U12 zondag in landelijke finale Flamingo Indoor Competitie!

Bericht geplaatst op 04-04-2013

Zondagochtend 7 april as, 9-13 uur worden de finalewedstrijden gespeeld in de Kennemer Sport Center, Haarlem

Rood en Wit 1 versterkt zich met 3 KIWIS

Bericht geplaatst op 28-02-2013

Voor het komende seizoen is Jarrod Englefield onze hoofdcoach en speler/coach van ons keurteam alsmede 3 KIWIS als versterking voor het eerste XI.

Joris Jansen Schoonhoven (1934 - 2013)

Bericht geplaatst op 25-02-2013

Necrologie: Joris Jansen Schoonhoven overleden op 4 januari 2013.


Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder