6e plaats voor Rood en Wit en hoe nu verder....

Bericht geplaatst op 25-07-2010

Omdat de juiste ploegen de juiste resultaten boekten (it's complicated!) eindigde Rood en Wit samen met de "gewenste medekandidaten" in de Poule des Doods (Play Outs).

Rood en Wit speelde geen grootse wedstrijd tegen HCC gisteren. De uitslag was echter wel in ons voordeel........ heel apart. Samen met het verlies van VOC tegen Excelsior en het verlies van ACC tegen VRA zorgde het resultaat tegen HCC (102-103 voor 4, 48 runs voor de in Den Haag kennelijk zeer populaire Andrew Bailey) ervoor dat we in de onderste vier (Play outs) terecht zijn gekomen met  ACC, VOC en Quick Hg (de drie ploegen waartegen we  8 punten hebben behaald in de 1e fase, die wij meenemen naar de 2e fase).
We hebben door het behalen van de zesde plaats in de 1e fase recht op twee thuiswedstrijden. t.w.:

zondag 8 augustus uit tegen ACC,
zondag 15 augustus thuis tegen VOC
zaterdag 21 augustus thuis tegen Quick Hg.

Met een beetje goede wil doet die laatste wedstrijd er dan al niet meer toe. Als Quick in de voorafgaande twee wedstrijden er één verliest, of wij in de voorafgaande twee wedstrijden er één winnen. Quick neemt 2 punten uit de 1e fase  mee naar de 2e fase. Zij moeten derhalve alle drie de wedstrijden winnen en ons Eerste alle drie de wedstrijden verliezen om onze mannen op de laatste plaats te laten belanden. Zelfs dan is het nog niet afgelopen: deze laatste plaats geeft nog het recht om een "best of three" robbertje uit te vechten met de kampioen van de Hoofdklasse. Maar zover laten we het niet komen!!!!!!!!!!

Voor uitgebreide informatie omtrent de 2e fase zie:

www.kncb.nl/site/images/stories/KNCB/competitie/2010/fase%202%20competitieprogramma%20%20topklasse.pdf

 Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder