Domper op verjaardagsfeest...

Bericht geplaatst op 21-06-2010

Het was een beetje een grijze dag, zowel in de lucht als in de belevingswereld van uw verslaggevers. Op onze verjaardag (nou ja, bijna dan) werkte het weer niet echt mee, en werkten ook de tegenstanders (behalve die van het Tweede) niet echt mee.

 De bowlers van ons Eerste wisten ACC op 188 te houden, met een hoofdrol voor Andrew Bailey die 5 voor 42 in 10 in de boeken zette, waarna het battend ook niet echt meezat: 99 all out in 40 overs en een beetje (Bailey 22). Jammer maar helaas! Ook het Derde en Vierde verloren hun potten. Een van uw verslaggevers zag in de eerste over van het Derde 15 extra's langskomen, waarmee de toon was gezet: het zeer ervaren ACC 3 met oude sterren als Balk en van Boeschoten in de gelederen overwon. De aankomende sterren Stijn de Krijger en Pieter de Graaff waarmee het Vierde was aangevuld wisten niet te voorkomen dat tegenstander Ajax Leiden onder leiding van Evert Brouwer de punten in eigen huis hield. Alleen het Tweede, geleid door de Man Met Het Belachelijk Hoge Gemiddelde (tot zondag was dat 182.5) AKA James (Get Up, Get on Up) Brown, hield huis bij Hercules door hun totaal van 154 voor 1 wicket te passeren: Kees van M. 30 no, James B. 87 no! Dit geeft onze James dus een nog belachelijker (?) gemiddelde van maar liefst 226... Maar dit gebeurde ver van onze Spanjaardslaan.

Was er dan niets leuks te beleven op ons park? Jazeker wel, de sfeer was goed en optimistisch/positief als altijd, de Kookploeg verzorgde perfecte happen en frieten en dogs, en er was weer een Stille Omgang, onder leiding van alwetende Ervaringsdeskundige Ary van der Ley, compleet met Bel, mooie anekdotes, verhalen over markante plekken (het oude Tweede Veld, de oude Tribune, het hek compleet met Bloedsporen, Silly mid on), markante dingen (het Vieren en Zessen-spel, de Heinekenklok) en markante figuren uit de roemruchte en rijke geschiedenis van onze club. Velen kwamen voorbij in Aryan's college: van Baasbank, van Lennep, Luining, Ato van der Togt, Ruud Onstein, Freek en Erik van Muiswinkel. ACC-er Jan Balk, op bezoek met het derde van ACC, genoot van dit sfeermoment aan onze Spanjaardslaan. Dat het allemaal nog maar lang mag duren. Rood en Wit, nog vele jaren!Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder