Rood en Wit wint Twenty/20 tegen United

Bericht geplaatst op 03-06-2010

ook de 2e Twenty/20 die bij onze buren aan het Spaarne werd gespeeld is overtuigend gewonnen.......

Na de fraaie overwinning op  VVV vorige week, is ook de tweede wedstrijd in de Twenty/20 competitie  tegen United met een overtuigende zege afgesloten.

Een geweldige batting performance van Shabaz Bashir (81 n.o. in 39 ballen!) goed gesteund door Mats Preenen (37 n.o. in 41 ballen) zorgden voor een eclatante 9 wicket overwinning

In de aanval deed Shahab Uddin goede zaken: 1 voor 8 in 4. Ondanks de afwezigheid van enkele prominente 1e elftal spelers maar met prominente "youngsters" uit de eigen Rood en Wit-stal was deze wedstrijd een feest om naar te kijken. Een grote schare van Rood en Wit supporters was hiervan op deze zomerse avond getuige.   
 

Tijdens en na afloop heeft  onze gastheer voor heerlijke Surinaamse hapjes gezorgd waardoor het nog lang gezellig bleef langs de randen van het Spaarne.
 Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder