Sverre en Paul in Ned XI U-19 in Belfast

Bericht geplaatst op 25-07-2010

Met Sverre en Paul heeft Rood en Wit twee spelers die thans voor het Ned XI U-19 uitkomen in Belfast tijdens de ICC Cricket European U-19 World Cup Qualifier.

In de eerste  wedstrijd tegen Guernsey heeft openingsbat Sverre 41 (5 x 4 en 1 x 6)  gedegen runs gescoord. Het bleek een goede basis voor de overwinning.
In de tweede wedstrijd tegen Jersey heeft Paul de wedstrijd nog naar zich toegetrokken na 108 v. 8  met een stevige 20 NO, maar hij kon niet verhinderen dat zijn compaan als nr 11  op de 'mat' op de laatste bal run out ging waardoor deze wedstrijd helaas met 1 run verloren ging.

Voor alle info omtrent het Ned.XI U-19 in Belfast  zie: www.icc-europe.org/EUROU19/index.shtml
 

 Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder